Plugg

pluggar så det finns inte så mycket tid över till bloggning, ikväll är jag förhoppningsvis ledig om jag inte ska upp till stallet och fota träningarna :)

Godmorgon!

Jag är helt slutkörd, kom hem vid halv 10 igår (!!!) Tävlingen var riktigt tröööög men va gjorde det? Världens finaste och bästaste flickor gjorde något hel underbart igår :D Mer får ni veta ikväll eller imorgon :)
Ikväll är det träning för min och Franz del. Det var ett tag sen vi tränade eftersom både ridhus och ridbana varit avstängda pga underlaget. Vi får hoppas det går bättre idag än det gjorde sist, men de gör det nog :D Ska jobba extra mycket på ställningen idag bara för att få en extra träning innan vi ska ut på tävlingsbanorna :)

Söndag morgon

Idag ska jag med Terese och kolla på när hennes ponnyer tävlar, superkul :D Vi får hoppas det går bra. Självklart har jag kameran med mig, det hade jag även igår. Förhoppningsvis får ni massor av fina bilder ikväll eller senare under veckan. Så länge kan ni njuta och kolla på en av de ponnyer vi åker med :)
Lady :)

Terese

Inatt sover jag hos Terese, myser med avelstona och det lilla fölet som ÄNTLIGEN kommit ut. En vecka och en dag försent, men bättre sent än aldrig!
Detta sto är det som har fölat, lite stor mage? ;)

Moster ska tävla

Idag ska moster tävla, hon tävlar på sin äldsta häst 4 eller 5 år kommer inte ihåg. Det blir iallafall andra tävlingen som jag följer med moster när hon tävlar denhär hästen. Dom ska tävla 90cm och 1m tror jag. Ska bli intressant och se om skithästen har myror i brallan som alltid haha. Hon är så rolig, om hon river ett hinder blir hon skitsur, sätter rumpan under sig och springer, sparkar och tokar sig. Knäpp häst!
Deras första tävling, cr och rosett:)

Fixat

Nu har jag inprensip packat klart inför helgen, bara lite smågrejer kvar. Har även fixat något tidinställt så ni har lite att läsa. Inga många och jag lovar inte att jag alltid kommer göra det, men denhär gången får ni några iaf.
Nu ska jag packa det sista och göra ett till tidinställt.
Världens finaste Misan :D

Godmorgon!

Gud va trött jag är, har fullt upp med att hålla ögonen öppna.

Slutet på veckans planering:
Fredag: Efter skolan åker jag hem och packar (BLOGGAR) och sen åker jag hem till Moster och sover där.
Lördag: Följer med moster på tävling och sedan hem till Terese och sover där.
Söndag: Följer med Terese på tävling. Sedan hem och BLOGGA, plugga och sova
Jag kommer alltså inte uppdatera Lördag och knappt något på söndag :)

Tävling!

Jag och Franz ska iväg på våran första tävling!
Jag är enormt nervös, den 1 Juni ska vi iväg på dressyrtävling. Det blir en Lätt B:1, jag har redan lärt mig pogramet. Nu återstår bara att kunna R I D A det. Jag kommer ta det som en träning, Franz är ingen dressyrhäst, det vet jag. Vi kanske inte blir bäst, men vad gör det? Det är min första riktiga tävling N Å G O N S I N och Franz har inte tävlat mycket han heller. Vi kommer göra så gott vi kan, han kanske inte kommer gå på tygeln hela tiden men vi gör vårt bästa!

Tillbaka

Nu är jag tillbaka, jag lovar inte att blogga varje dag, men sk blogga så mycket jag kan.
Jag är borta typ varje helg och ibland på vardagarna, men jag ska försöka.

RSS 2.0