Dagens ridpass

Tränade som sakt för Terese. Vi hade mycket upphöjda bommar på böjt spår. Franz tröck innåt i vänster varv. Min skada i knät gillade inte att hålla imot så hur mycket jag än höll emot med skänkeln så hände inget. Det kändes som jag tog i allt va jag hade, men eftersom jag har skadan i knät så har jag inte lika mycket kraft.
Jag tyckte det gick jätte dåligt, men Terese och dom på läktaren sa att det såg fint ut och atthan blivit mycket finare utan att jag ens sakt att jag tyckt de gick dåligt.

Vart tog dendär fina känslan från i fredags vägen?

Foderstat

Tidinställt, är i stallet.


Hästarna får först sitt foder vid 07.30. 
De går ut kring 08.00 och då får de sitt utsläpps hö.
Lunchen får dom runt 14.00
Dom går in kl 17.00 och då väljer man själv om man vill att sin häst ska ha något i boxen, isåfall får man lägga in det själv.
Kl 20.00 får dom sin kvällsmat.

Morgon:
1liter musli.

Utsläpp:
4kg hö

Lunch:
4kg hö

Insläpp:
En tuss hö
En näve musli / morot äpple eller bröd

Kväll:
4kg hö
1liter musli


Franz musli



3 hästar

Ska snart ta bussen till stallet. Jag tänkte vara snäll mot min moster och mocka och fixa mat åt Toya, tänkte även ta in hennes minsta häst bolesse som är 2-3 år, och borsta lite på henne, ska även fixa allt åt Franz och ikväll ska vi träna markarbete. Nu måste jag fixa mig, så jag inte missar bussen! :)

Foderstat

Min kompis Ida hade gjort boxskyltar till sina hästar. Då kom jag på att man faktiskt kan göra inprinsip lika fast som en foderstat istället. Jag satt en stud på kvällen igår innan jag fick ihop det.'

Hoppas det var okej för dig ida? besök Ida´s blogg: http://idahjelm.blogspot.com

Gillade den faktiskt, hoppas Franz ägare också gillar den !


Superbra

Skrivaren var superbra. Provade skriva ut en bild på Franz, den vart klar och fin.


fin cam-bild på resultatet

Hoppas!

Imorgon kommer moster hem från Göteborg, hoppas hon har köpt något till mig :D
Kan ju hända eftersom jag fyllt år + att jag hjälpt till att ta hand om Toya.
Jag ville åka till GHS men det får bli ett annat år :)

Var någon av er där?


Tårarna tar aldrig slut

Idag är det 3månader sen olyckan med Zira inträffade. 3månader sen hon fick sprutan, 3månader sen Zira somnade för alltid. Jag saknar henne så obeskrivligt mycket, jag saknar Zazo också. Jag älskar dom så de inte finns ord. Tänker på dom varje dag. Det händer att jag ropar på dom, men ingen kommer.. Det finns inte ord för hur mycket dom betydde/betyder.
Känslan att mista två av sina bästa vänner är inte rolig. Jag önska ni va här, om jag något skulle kunna göra för att få har er här, skulle jag gjort de.

Älskade och saknade bäbisar <3

Instrallerar

Försöker instrallera skrivaren nu, vilket inte går så bra eftersom det inte följde med en USB kabel... När jag skrivit ut mitt första foto ska ni få se resultatet !

Bara att börja leta efter en USB kabel, annars får vi åka och köpa. Tror nämligen att man inte bara kan avsluta instralationen när man kommit så långt..

Skrivare

Köpte en skrivare på SIBA så nu kan jag skriva ut massor med bilder. Den ska tydligen skriva ut skarpa och fina bilder, men det får vi vänta och se.
Just nu är jag hemma hos mormor och morfar. Kom nyss hit :)


Godmorgon!

Godmorgon bloggläsare :)

Har precis jobbat klart och ska snart åka till SIBA. Har ingen aning om vad jag ska ha där, men har man ett presenkort så lär man ju använda de ;)
Ikväll åker jag hem till mormor och morfar, vi ska äta och jag och moster ska få presenter :D (moster fyller år 24/2)

Dagens ridpass

Red dressyr i ridhuset. Under uppvärmningen, kändes han tossig och ville trava när jag ville skritta. När jag började trava kom halsen och han vart superfin, jag hade dock gummisnodden på honom men den var inte spänd. Han gick kvar i formen och hade kvar trapet hela ridpasset. Jag jobbade mycket i galoppen, han gick i form även i den ökade galoppen. Gud så han har förendrats, helt sjukt. Älskade häst ♥

Bild från bland dom första gångerna jag red Franz, tror vi båda har förendrats haha.

Fin outfit!

Födelsedagen

I skolan hade vi fredagsfika kl 09.00 mina kompisar va roliga nog och gick och sa att dom skulle sjunga för mig. Självklart får dom sin önskan i öppfyllerse och hela högstadiet ( ca 500? personer) + några 6:or sjöng för mig och gustav. Bara för att jag har världens bästa vänner så bjöd jag på de ;)

Fick skjuts till stallet så var där runt 14.00. Jag och Louise gjorde tårta, så tjocka som alla i stallet är, så tog båda tårtorna slut på ett nafs. Vi satt kvar och chillade ett bra tag i sadelkammaren innan vi gick ner till stallet igen.


Min födelsedag

Tidinställt.

Idag fyller jag år!

Det firas självklart i stallet. Igår förberedde jag massor så jag och louise ska göra tårta imorgon :D
Sen ska jag rida på Franz också, tror det blir dressyr.


Några av alla hagar i bästa stallet ♥

Prov

Imorgon har jag är stort So prov som jag är tvungen att blogga till. Bara att sätta igång.

Gårdagens andra ridpass

Vi var ju som sagt i falun på profilen. Jag fick samma häst som sist när vi var där, Malou. Hon gick riktigt fint där ett tag. Vi jobbade mycket på ställningen, hon var jätte fin i munnen och trampade på ordentligt med bakbenen.
Hon var supertrevlig och gjorde som man sa om man gjorde rätt.

Dagens ridpass

Förlåt för den extrem dåliga uppdateringen men så kan de bli när duschen är trasig och man inte har någonstans att duscha annat än nere där avloppet stinker...


Jag red ut på Franz barbacka med Louise och Obbia. Jag hade inga krav på att han skulle gå i form osv, utan vi bara lufsade. Han var lagon pigg, tog skänkeln och tyglarna bra. Vi skrittade mest men vi fick in lite trav och en liten galopp på ca 20meter.


Bäbisen är den bästa i världen <3

Vackraste ögonen i världen

Tidinställt då jag är i skolan och åker sedan direkt till stallet och träffar prinsen <3



frukost

Sitter och äter frukost och taggar inför ett ridpass. Idag är det dags för profil igen. Vi åker till falu ridklubb :D Superkul är vad de kommer bli.


Shopping!

Jag, syster och mamma var iväg och shoppade lite.

Dragkedjan på min ridjacka hade pajat, så jag var i stort behöv av en ny! Jag ville helst ha en brun dunjacka. Men Det fanns inte en enda dunjacka som dög, så det fick bli en dunväst och en jacka att ha under/över västen. Fick även med mig ett vanligt vitt linne till vardags.

Bilder/video får ni när jag har tid. Nu måste jag äta och plugga. Mycket läxor och prov.


Bara för att Obbia åker denhär veckan så får nu en lite halvsöt bild på henne. Obbia är faktiskt Franz bästis så vai båda kommer sakna henne :(

Kollar på film

Kollar på film nu, mer bloggning senare.

Ovana

Tidinställt då jag är i skolan



Franz har en ful ovana. Han har börjat nafsa, inte med tänderna eller något sådant, men endå. Jag gillar inte hästar som nafsar. Jag har slutat ge honom godis annat än när jag strechar honom. Än har ingen skillnad märkts men vi får hoppas att han slutar med dumheterna !


Underbarast i världen, men du kan dina hyss

jag lever

Har sjukt brottom, men nu vet ni att jag lever iaf!

Dagens ridpass

Dagens ridpass var som jag sakt, markarbete.

Vi red rätt mycket galoppbommar vilket jag gillar eftersom det är de Franz brukar ha svårast med och det är det vi brukar får tragla. Franz gick hur fint som helst. Idag fick vi en bra känsla, i galoppen var han under mig och vi jobbade igenom varenda steg. Hur underbar känsla som helst. Tror de var första gången jag verkligen känner att han är riktigt under mig. Fick även beröm av tränaren att jag har blivit mycket bättre i min sits. Eftersom jag har haft ont i både axlar och knän har jag inte riktigt kunnat setat ordentligt.


Älskade häst, du betyder mer än du tror <3

Min fina kompis

Tidinställt då min och Franz markarbetes lektion börjar nu


Jädrans vad jag älskar dig din underbara häst ♥


Funderar på att köpa

Tidinställt eftersom jag är i skolan och åker sedan direkt till stallet :)


Jag är i behov av ett par nya ridbyxor, vill ha antligen ett par bruna eller ett par gråa. Tror tyvärr att gråa kommer att se jätte tråkigt ut att ha när jag rider Franz, så det lutar mot ett par bruna. Tror det blir dessa:


VIll inte gå upp

Om det inte hade vart markarbetsträning ikväll, så skulle jag lätt ha stannat i sängen.

Sjukt trött är vad jag är. Jag skulle kunna somna ståendes. Jag är förkyld och tror jag håller på att bli sjukare :( Jag ska snart gå och ta en massa vitaminer så jag håller mig frisk!
Fick lite ny information av Franz ägare igår, hoppas jag kommer ihåg allt :

*Dom har kopplat om elen så jag måste gå till ett annat agrigat. (måste stänga av elen eftersom busfröt inte kan ha handtag på hagen).

*Padden unders ( han börjar få skavsår)

Shit de skulle ju vara tre saker :O


En söt liten ponny i stallet :')

Tidinställda?

Har fixat ett par tidinställda tills imorgon.

Jag brukar oftast fixa iallafall ett tidinställt på vardagarna när jag är i skolan. Jag tycker det funkar super, men ibland hinner jag ju inte blogga både för kvällen och för dagen på kvällen. Men tills imorgon har jag iallafall gjort ett par :D

Vad tycker ni om tidinställda inlägg?

Solsidan

vet att detta inte har något med hästar att göra.



Solsidan är ju bara för kul. De är absolut min humor, skulle kunna titta på de en hel dag. Dock är ove så störande så jag inte vet vad jag ska göra. Haha


Dagens ridpass

Jag var iväg till en kompis (Ida) och umgicks med henne. De var sjukt länge sedan jag var med henne, jag och min kusin var rätt mycket med henne förut.

Vi tog iallafall ut Ida´s hästar på en ridtur, jag fick rida Chilton och hon red Goldie. Chilton när han var liten gått trav, men de märks inte ett dugg på honom, han är exakt som alla andra hästar och inte alls lika svår att jobba med som andra "travare" brukar vara. Vi red ut i skogen mysigt som bara den, men så blir de om man har två underbara hästar solen lyser och kul sällskap!
Chilton :)

Bilden har jag lånat från Ida ( http://idahjelm.blogspot.com )

Godmorgon!

Godmorgon på er!

Jag vakna nyss utav att min plast bror sprang runt och skrek, toppen eftersom dehär var min första sovmorgon på mer än en månad..

Idag ska jag bowla, inte alls sugen på de. Sen så ska jag kanske upp till stallet och ta hand om Toya, vi får se hur de blir :)


Min värsta hästolycka

Min absoluta favorit på ridskolan var Najard, han var en envis valack som aldrig gjorde som man sa. Helt plötsligt kunde han stanna och om man bad han gå frammåt började han vifta med ett bakben. Han kastade nästan varje vecka av någon. Sen kom den dagen då en bil med släpvagn åkte i fullfart förbi hoppbanan. Najard vart jätte rädd och från sitt "stillastående vifta med benet" ställning till full galopp, och sedan tvärstanna igen. Jag hade ingen chans att sitta kvar, jag flög över huvudet på honom och landade rakt ner på huvudet och sedan ner på huvudet. Jag fick senare reda på att dom i min grupp trott att jag brytit nacken och dött eftersom jag landat så konstigt och sedan låg helt stilla. Jag grät hela tiden och min axel värkte så jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Dessutom fick jag en rejäl hosta från smällen, och varje gång jag hostade skrek jag för axeln gjorde så sjukt ont, mamma sa att vi skulle åka till sjukhuset. Efter att vi setat på akuten ett antal timmar kom vi in på ett sjukrum. Vi fick gå direkt till röntken eftersom jag inte kunde röra på armen överhuvud taget och jag var sjukt gul/blå/lila. När röntkenbilderna kom visade de sig att mitt nyckelben hade hoppat ur led, inte så konstigt att de gjorde så ont.
Nån vecka senare fick jag reda på att han var tillsalu, rycktena gick att de vart droppen för ridskolan när jag ramlat av. 

Tyvärr har jag ingen bild på Najard på denna dator...
 
Allt kan hända, vi får hoppas inget händer oss <3

Besök

Just nu har vi besök, jag känner mig grymt osocial som sitter här och bloggar, men det är så sjukt mycket roligare att blogga än att lyssna på andra när dom snackar om gamla kompsar och vilka som skilt sig osv.

Har ett gäng förhoppningsvis intressanta inlägg på G. Vissa kommer idag och vissa kommer imorgon :)


Sommar skulle absolut inte sitta fel

Hissar och Dissar



Måste bara dissa att pengar inte växer på träd. Det finns mycket jag skulle vilja ha just nu men jag har inte pengarna :(


Bild lånad från google



Ponnytiden! helt klart värd en Hiss. Jag har tyvärr nästan helt sluta rida ponny då jag anser att jag börjar bli lite för lång :( Men en stor fet Hiss till ponnyer och ponnytiden! :D


Bresco, Lady, Mini

öppe med tuppen

Godmorgon,

Blev precis klar och jag börjar om ca 20min. Så jag hann blogga så ni vet att jag lever.


En snöig Franz

dags att sova

Måste verkligen sova nu, jobb väntar imorgon bitti. Usch har ingen lust alls att jobba, skulle hellre sova. Men när man  väl är där går det fort, jobbar ca 4-5 timmar.


Dryga häst

Toya var super dryg, hon var pigg som ja vet inte vad. Märkss att hon har stått i två dagar. Hon ska stå i minst en vecka till.. Jag gick iallafall med henne runt stallet. När jag sakt åt henne ordentligt två gånger så lugnade hon sig lite iallafall.

 

Topp tre

Tidinställt då jag är i skolan och åker sedan direkt till stallet.

Topp tre av hästbloggarna jag läser:

* http://dressyrmupparna.blogg.se

* http://linnforsstrom.blogg.se

* http://idahjelm.blogspot.com


snörugby?

Idag på idrotten ska vi ha snörugby. Mitt knä kommer förmodligen dö ännu mer.. Vi får se om jag blir med :)

Ska äta frukost och sen åker jag till skolan, mitt knä gör svin ont efter träningen igår. Tänkte fråga om jag kunde rida Franz, men de är ju bättre om jag tar de lite lugn så det blir bra någon gång. Jag ska iallafall gå lite med Toya i ridhuset och hoppas på att hon håller sig lugn och står på alla fyra benen.


Gillar bilden, hon är så söt :)

Toya

Imorgon ska jag ta hand om Toya (mosters häst) då min moster åker till GBH. Hon är en riktig envis dam som inte alltid gör som man säger(unghäst). Ska dock inte rida henne.. Detta blir hennes vintervila. Men jag ska ut och gå med henne och träna från marken i ridhuset samt fixa stallet. Så nu blir de förhoppningsvis extra mycket stall :)


Toysan :)

Träningsvärk

Usch ja :(

Söndag: Barbacka ridning
Måndag: Markarbete
Tisdag: Gymmet
Onsdag: Barbacka ridning
Torsdag: Gymmet

Kanske inte så konstigt..


Jobbigt

Ska bara äta frukost, sen bär de av till skolan. Efter skolan åker jag direkt till gymmet. Kommer hem sent och sen MÅSTE jag plugga OCH blogga. Sjukt stressigt.. Jag hatar att stressa, men jag vill sammtidigt ha bra betyg i skolan och gymmet är jag ju på för min knäskada, blir inte den bra kommer jag inte kunna springa utan att de gör svinont i frammtiden. Bara att bita ihop och kämpa. LOV vecka 9 (en och en halv vecka kvar).

Dagens ridpass

Red Franz barbacka. Började rida ute i paddocken. Han var pigg, men i galoppen bjöd han inte framåt. Jag kom fram till att det nog var flece-täcket som nog tog emot lite. Jag drog av täcket och genast bjöd ha mycket mer. Men de blåste så mycket så jag vart rädd att han skulle frysa, så vi gick in i ridhuset. Jag ställde och böjde honom och han var skitfin. Gjorde även några skänkelvikningar men i början flyttade han bara framdelen och bakdelen kom i efterslänt, så jag fick vara extra tydlig och då gick han fint. Det är inte han som gör fel, det är jag. Jag måste vara mer tydlig, han är inte så gammal och han behöver mycket hjälp.


Tre saker ni inte visste om Franz

Tidinställt



* Han är ca 2 cm för hög för sin ras.

* Förut smet han nästan varje dag, så han kan inte ha handtag på öppningen till hans hage, för då öppnar han.

* Han hatar andra skimmlar, och då menar jag verkligen HATAR. Han verkar inte fatta att han är en själv.


Datasalen

Sitter just nu i datasalen. Vi har lunch, så passade på att gå upp hit en stund. Efter skolan så ska jag åka till Franz. Tänkte pyssla om honom riktigt ordentligt och knoppa/fläta hans man, eller liknande. Har inte systemkameran med mig, men jag kan nog bjuda på en mobilbild på hans man/svans :)

Nu ska jag dra vidare till So:n.. Vi hörs senare ! :)

Tungan?

Efter han har ätit, och ibland annars också så har han tungan ute. I mungipan alltså. Har ingen aning om varför han gör så. Har aldrig sett en häst som gör så förut, bara Franz


Foto Matilda Forsstedt http://matildaforsstedt.blogg.se


Tre saker ni inte visste om mig

* Jag är ganska inte så kräsen när de gäller hästar, passar vi inte ihop, anpassar jag mig efter hästen.

* Jag är väldigt envis. Vill jag något, ser jag till att klara de.

* Jag har varit rädd för hästar, och då menar jag sjukt rädd. (när jag började rida).


Överdrag bilklädsel

Detta är ett tidinställt inlägg, då jag är i skolan

Har tänkt att köpa ett överdrag till bilklädseln, då jag måste sitta på en plastpåse i bilen när jag åker med pappa. Anledningen är att hans sambo är allergisk, så om de blir massa häst lukt/smuts på stolarna blir hon jätte dålig :(

Tror detta är en bättre lösning :)


Skola

Idag har jag lite mer tid på mig innan jag ska åka till skolan. Usch va jah är skoltrött...

Efter skolan ska jag ta ut en hund. Sen ska jag iväg och träna knät, har jag sakt de? Att min minisk (i knät) är trasig, så jag går hos en sjukgymnast för att "träna upp de". Inte alls skönt att gå runt med ett trasigt knä :(


Godnatt älsklingar, ni är förevigt saknade och älskade <3

För världen är då bara någon men för mig är du allt

Älskar dig frallan <3


Hiss!

Måste både hissa och tipsa.



Hööks hittar alltid på något roligt och har ofta rea osv. Så en fet hiss till HÖÖK´s.
Vill även tipsa om detta!


Dagens ridpass

Red markarbete för Terese och jädrans så fin han va. Han var pigg och possitiv, och traskade på med baken ordentligt. Han var fint formad runt mitt innerben på volterna och gick sjukt fint. och han snubblade bara på bommarna en gång, vilket är sjukt bra, då han knappt kunde gå över en bom utan att snubbla...


Söten <3

Ponnyakuten

Detta är ett tidinställt inlägg, då jag är i skolan och åker sedan direkti till stallet.

Som ni kanske vet så var de ponnyakuten igår på tv, så jag väljer att skriva några rader om pogramet
Ponnyakuten är enligt mig ett skitbra pogram. Det är inte bara dom som är med i pogramet med sina ponnysar som lär sig, utan även dom som sitter framför tv:n/datorn lär sig något. Jag lär mig faktiskt mycket av att titta på ponnyakuten, eller jag vet inte om jag lär mig men jag får tips. Jag har provat vissa av förra årets "ponnyakuten knep" på Franz, några har fungerat bra medans andra inte alls. Man måste hitta dom knepen som fungerar på sin egen häst. Jag tycker iallafall ponnyakuten är ett superpogram, för både barn och vuxna :)


(bilden är lånad från SVT)

Godmorgon

Nu åker jag alledes snart till skolan, har jätte bråttom så vet inte vad jag gör här. Idag ska jag och Franz träna markarbete för Terese. Jag har fixat ett tidinställt så ni ska ha lite att läsa :)

Eskadron

Usch, älskar de brun/blåa täcket. Det är vid sånna här tillfällen man vill ha obegrändsat med pengar. Tänk va fint de skulle sitta på Franz :(


Dagens ridpass

Red Franz barbacka i ridhuset, han var grymt pigg. Gjorde mycket tempoväxlingar, skänkelvikningar och öppnor/slutor. Han var skitfin och gjorde som jag sa. I galoppen va han dock väldigt busig. Han slängde med huvudet och bara sprang, men när han lugnat ner sig gick han jätte fint, tror inte han gått så fint barbacka förut. Han jobbade under sig, hade ryggen i korekt läge och jobbade igenom vartenda steg. Skit härlig känsla ! :)



Bäckan

Nu åker jag till Bäckan och rider på min lille Prins. Får se vad jag hittar på med honom idag.. tänkte rida ut först men de är rusktigt kallt, så jag håller mig nog i ridhuset :D


Du är ljuset i allt de mörka

Du får mig att stå på mina ben, att orka leva, att vilja fortsätta kämpa.

J A G  Ä L S K A R  D I G ♥


Han ser ut som en ponny på denhär bilden (A) <3

Olyckorna

Behöver skriva av mig lite.

natten mellan fredagen den 26/11 och lördagen 27/11 sov jag hos en kompis. På morgonen skickar min pappa ett sms till mig och säger att han kommer och hämtar mig om en halv timme, jag svarar att jag inte vill åk hem nu. Jag får ett svar av pappa där de står, förstår de men jag kommer snart. Jag blir genast orolig och skickar iväg ett sms till pappa igen och frågar om något hänt. Men jag får inget svar... Pappa smsade och skrev att han va där. Jag lovade min kompis att sms så snart jag visste vad som hänt. När jag kommer in i bilen frågar pappa om jag haft kul och jag svarar ja. Sen säger han: det har hänt nått jätte tråkigt.. jag svarade: aha..? pappa säger då: Zira har blivit påkörd. Nu sprutar tårarna ner för mina kinder och frågar: lever hon..? pappa svarar: jag är ledsen..
Min mammas hund blev påkörd och bröt ryggen och dom blev tvungna att låta henne somna.. detta hände alltså lördagen den 27/11- 2010

Minns så tydligt sista gången jag träffade dig. Jag skulle åka hem till pappa, jag satt på bänken i hallen hos mamma och du kom för att säga hejdå. Du pussade och pussade mig i ansiktet och ville inte sluta, kanske va de ditt sätt att säga hejdå ?

R.I.P älskade och saknade Zira <3

detta är sista bilden på Zira


Onsdagen den 2/2 hämtar pappa mig på stan efter jag tränat. Han frågar hur det gått. jag sa att de gått bra. Sen säger han att Zazo (min hund) blivit sjuk. Jag svarade jaha va är de för fel på henne då? pappa sa bara hon är jätte sjuk. Jag svarade: men va är de för fel på henne? Pappa svarade hon har canser. Tårarna sprutade an en gång ner för mina kinder. Han sa att vi skulle till djursjukhuset imorgon, jag vet inte hur många gånger jag frågade  : finns de inget vi kan göra? och sa jag orkar inge mer... Pappa frågade om jag ville sova med Zazo hemma hos mamma, självklart ville jag vara med zazo. Sista kvällen/natten/dagen grät jag, pussade på henne och bara myste med henne, jag stannade hemma från skolan och för att få vara med henne. Jag berättade för henne hur mycket jag älskar henne och hur mycket hon betyder.
Vi hade tid på djursjukhuset 14.30. ca kl 15.40 fick hon lugnande och ca 16.17 fick hon somna in. Hon hade huvudet i mitt knä. jag berättade ännu en gång för henne hur mycket hon betydde och hur mycket jag älskar henne och hur mycket jag skulle sakna henne. Jag sa även till henne att hon och zira skulle ta hand om varandra och att jag saknar och älskar zira och att hon skulle berätta de för henne. Mina sista ord till henne innan vetrinären sa att hon var borta va: godnatt sovgott jag älskar dig, och gav henne en puss. Hon sommnade alltså 3/2-2011

Minns när hon somnade, hon hade huvudet i mitt knä och helt plötsligt vart hennes huvud tyngre än någonsin.

R.I.P älskade Zazo<3

Sista bilden jag tog på Zazo <3


och de gör dom fortfarande och kommer alltid göra. Jag älskar och saknar dom <3333




Skvallerbloggar

Det är ett väldigt tjat om skvallerbloggar just nu.

Vissa är riktigt fräcka medans andra är för "mesiga" . De är superkul att läsa skvaller men de får inte bli för överdrivet. Jag läser en skvallerblogg och de är ponnysanning, de är den enda som jag tycker är helt perfekt, varken för mycket eller för lite. Helt perfekt helt enkelt. + H*n skriver inte bara en massa skvaller utan blandar in annat också, vilket är roligt.
http://ponnysanning.blogspot.com  








Ny underskrift :)

Gjorde en ny underskrift, ni ser den längst ner i detta inlägg, den var bättre än den förra som jag slängde ihop på två minuter, tog lite tid på mig och gjorde denhär och jag gillar den.

Ni kanske sett att designen ändrats lite? Matilda hjälpte mig lite då jag är kass på att koda. Hon vet vad hon gör och är riktigt duktig, besök hennes blogg http://matildaforsstedt.blogg.se .


Riktigt duktig på att fota är hon också :D


Hissar och Dissar

Tänkte hissa och dissa lite.


Jag Hissar grimman här neranför för att jag tycker den är grymt snygg. Är jätte sugen på att köpa en sådan till Franz.




Dagens Diss går till dessa stigbyglar. Dom är för de första värdelösa då foten antligen åker fram eller åker ur stigbygel + att dom är grymt fula! Jag kan verkligen inte rida i sånna stigbyglar.



/Linn

Godmorgon

Godmorgon på er.

Bloggen är under renovering, och kommer inte se ut såhär inom kort, men just nu får de duga.
Idag ska jag till skolan, och sen ska jag gå på gym, för att min knäskada ska bli bra, det är nämligen en bit ur minisken som har lossnat. Hur gick de till? Ingen aning faktiskt, jag vaknade med grymt ont i knät och sen började knät låsa sig mer och mer.

Foto: Matilda Forsstedt ( http://matildaforsstedt.blogg.se )

min älskade pärla (L)

/Linn

Min nya blogg

Ni är varmt välkomna till min nya blogg!

Jag heter då Linn Drake och är 14år, fyller 15 om ungefär två veckor. Jag är oftast väldigt glad och possitiv och när jag blir sur så är jag inte lite sur. Mitt största intresse är hästar och ridning, jag går hästprofil i skolan och har en medryttarhäst som heter Franz. De kommer mestadels handla om hästar här i bloggen men även lite om min vardag :)
 
Nu har ni fått lite info om mig så nu ska ni få lite om min lille prins också.. Franz

Franz är 7år och en liten storhäst. Vem som helst kan rida honom då han beter sig efter "erfarenheten" på ryttaren. Han älskar att busa, men om någon mindre erfaren rider honom sköter han sig.
Mer om Franz kommer ni få läsa ;)

Foto: Matilda Forsstedt http://matildaforsstedt.blogg.se

Franz och jag. Vad gör han med läppen? :P

/Linn

RSS 2.0