NY BLOGG

numera finns jag på:
http://hhastochponny.webblogg.se
http://hhastochponny.webblogg.se
http://hhastochponny.webblogg.se
http://hhastochponny.webblogg.se
http://hhastochponny.webblogg.se

Dagens planer

Idag har jag Kiara hela dagen = chilldag!
Ska vara hemma under dagen och sen på kvällen tar jag med valpisbäbis till min älskade häst. Ska bortsa puss och ta kort med honom, blir även en promenad skulle jag tro. Så ser det ut som de blir.
bäbisplutten, dock är det ju typ bommul elller nått liknande under!

ÄNTLIGEN!

Nu är min prins äntligen hemma!

Zorrino

Hoppade även upp och red Zorrino igår. Red lite markarbete. I början var han värre än värst, han stressade och när jag skulle skritta över en liten murbit så hoppade han över den. Sen när jag fått han lugn i skritt över den så började jag trava igång honom, han har en förmåga att krypa ihop och bara trippa fram i traven så jag försökte hålla ett friskt tempo där han trampade på ordentligt. Gjorde mycket tempoväxlingar för att få honom att lyssna på mig och inte bara springa iväg. Travade över lite bommar och ja va ska man säga? Det låg 4 travbommar efter varandra och första gången jag kom på dom så tog han två i taget i galopp. Med Franz hade jag kunnat sagt till honom, men inte med Zorrino då blir han bara mer stressad. Så det var bara att komma igen och andas prata lugnande med honom och krama lätt i tygeln, och gud så han blev fin! Sen travade jag lugnt över vattenmattan och lilla murbiten och det va inga problem. Jag fattade galopp och galopperade över lilla murbiten och vattenmattan, han hoppade och fjantade sig, hoppade av 2-3 meter innan vattenmattan och då överdriver jag inte. Bara att sitta tungt i sadeln prata lugnande och hålla in honom och sedan bara lätta lite över vatttenmattan. Gud va lugn och fin han va på slutet. Vilken jäkla skillnad det är på han och Franz, helt sjukt.
Zorrino och J i vintras.

Regnig uteritt

Idag lånade jag Libell, har aldrig ridit henne men har alltid tyck att hon ha verkat superrolig. Så idag fick jag chansen. Jag och Louise skulle rida sammtidigt jag på Libell och hon på Timmy. Precis när vi skulle rida va det uppehåll, så vi red ut. När vi kommit typ 200m från stallet börjar regnet vräka ner. Men vi hoppas på att det ska sluta och rider vidare. Libell var mjuk i båda sidor och mycket possetiv frammåt, hon va lika rolig som hon såg ut.
Dock regnade det hela tiden, det bara vräkte ner. När vi gått in i stallet slutade de regna en stund, min vanliga otur!
Libell är även tillsalu, så pass på hon har ett hjärta av guld
Annonsen: http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=516414

Gårdagens dressyrpass

Igår red jag My, hon som äger hästen har klivit på glas och sytt och kan därför inte rida.
Jag red dressyr. Jobbade på med formen, vilket hon var riktigt duktig på. Hon satt fast lite i vänster varv så där fick jag jobba lite extra. Travade fram och gjorde massa krumelurer för att hon skulle lossna och jag skulle kunna ställa hur jag ville, och det funkade super! Började galoppera och flytta rumpan i galoppen, och sen j'vlar kom bakbenen. Hon var i vilket fall superfin. Travade över bommar på slutet för att få henne att länga ut ordentligt. Första gången jag red henne och förhoppningsvis inte sista, hon var superrolig!
Fina My och E

HOPPSUGEN!

Just nu är jag så jävla hoppsugen, men det lär inte bli nå hoppning för mig på ett tag.
Jag älskar känslan när man i ett team hoppar över hindret. När en gör ett misstag och man fixar det tillsammans. När man får göra det man gillar mest med sin bästa vänn! Att tycka det är pirrigt, och nästan inte våga för att sedan göra det T I L L S A M M A N S ! Det är bland det bösta som finns.
Tänker på den dagen som denna bilden togs. Då hade jag knappt hoppat Franz något, vi tränade massor av markarbete. Vi hade hoppat högst 30-40 cm, om man ens får kalla det hoppa? Nu tre månader senare hoppar vi banor runt metern, älskade hästkrake!

My soulmate


Godmorgon

Nu är jag vaken och har ätit frukost och fixat, ifall någon ville veta de. Idag ska jag ha Kiara hela dagen, myshund! Ska till Louise om ett tag och Kiara följer med, sen ska jag och Kiara och säkert Louise till stallet och kolla på träningarna. Det känns hemskt att inte jag ska vara med och träna, plutthästen <3 Kameran följer med.
Ska försöka hinna göra ett tidinställt innan jag åker, ska även prata med mormor och morfar så dom kanske kan skjutsa mig, så jag slipper åka buss med Kiara.
Idag får jag även veta vad felet är, och förhoppningsvis kan jag dela med mig av detta till er, beror helt på felet. Jag håller alla tår och fingrar jag har för att det är något litet och att de går över snabbt. Hoppas ni också gör det?

Tillbaka

Måndag till torsdag var jag i Gävle hos världens bästa Emilia, vi hade superkul och jag kommer aldrig glömma den resan. Emilia har även gjort en ny design till mig, tack <3
På fredagen åkte vi upp till härjedalen och vi kom hem idag söndag.
Jag är på pissigt dåligt humör, är ledsen, vet inte vad som kommer hända, jag vet ingenting och jag vet inte vad jag sa göra. Min bästavänn är sjuk och jag kan inget göra. När något sådant händer blir jag riktigt deppig, jag vet inte vad jag ska gör, vart jag ska ta vägen eller något. Jag tänker alltid på det värsta som kan hända, att han dör. Vilket jag egentligen inte tror han kommer behöva göra. Men det är så jag tänker. Att förlora sin bästavänn är inte kul, och jag vill aldrig behöva göra det igen. Men det kommer jag behöva. Jag tänker på den dagen då jag blir tvungen att lämna min bästa vänn för evigt. Det kan vara ikväll, imorgon, om en vecka, om en månad, om några månader, om ett år eller om flera år. Någongång måste jag lämna min bästavänn, men när, det vet ingen.
I torsdags åkte min kompis bästavänn, fina Musse. Det var en tjej som kom till stallet och provred min kompis två bästavänner. Jag visste att antligen Mini eller Musse skulle åka och jag visste även att vem det än skulle bli så skulle jag bli ledsen. Men jag tyckte tjejen valde rätt, hon red Musse mycket bättre. Jag tror Musse kommer trivas superbra, men ändå vill jag att han ska stå i hagen när jag kommer till stallet nästa gång, men så blir det inte..
Fina Musse

Grållan

Red somsagt idag. Jag och Emilia red ut, jag på Grållan och Emilia på Gimli. Vi Galopperade rätt mycket, och jävlar vilken häst. SÅÅÅÅ rolig. Precis som jag vill att en häst ska vara, superpigg och laddad till 100000! En stund i traven flyttade jag henne för skänkeln, och så jävla grym va hon! Superkul hade vi :D
Sen red Emilia i en igångsättningsgrupp. Hon red en ridskolehäst, Emil heter han.
Sööööööta!

Rida

Idag ska jag få låna en häst som heter Grållan. Jag och Emilia ska rida ut, hon på söt Gimli och jag på Grållan. Ska bli superkul. Jag har inte ridit sen i lördags ;o Haha det är faktiskt längesen enligt mig. Ska snart åka.
Haha fint inlägg det vart!
Sötisar! <3

Hos Emilia

Nu är jag hos Emilia, har tagit några kort nu på kvällen.

RSS 2.0